FRE  

FRE hytten tar utgangspunkt i den århundre lange byggeskikken i Nord Østerdalen hvor lange kalde vintre og kjølige sommernetter gjorde det nødvendig og ha energi effektive planløsninger.

Ecohytten FRE er tegnet av Sivilarkitekt MNAL Marte Vikheim Sørensen

Hyttemodellene har et klart formspråk med rektangulær grunnflate og saltak. Den slanke hyttekroppen fører til minimale naturinngrep, selv når hytten bygges i skrånende terreng. Referansen er tradisjonell seter-bebyggelse, der bebyggelsen er enkel og funksjonell. Dette er også tanken bak FRE hyttene; nøkternhet, funksjonalitet, bærekraft med et moderne uttrykk.

Ecohytter modell FRE leveres i følgende utgaver:

FRE 44

Ecohytte på 44 m2 BRA med to soverom, ikke hemsløsning

FRE 55

Ecohytte på 55 m 2 BRA med to soverom.  God trapp opp til hemsløsning som gir mulighet for 4 – 6 ekstra sengeplasser/TV stue

FRE 70

Ecohytte på 70 m 2 BRA med tre soverom.  God trapp opp til hemsløsning som gir mulighet for 4 – 6 ekstra sengeplasser/TV stue

Ønsker du mer informasjon om Eco Tomteutvikling, Ecohytter eller Ecomodul så ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Thomas Aas

Thomas Aas er daglig leder for Eco Tomteutvikling AS og er ansvarlig for tilrettelegging av tomter og følger opp byggeprosessen med utførende entreprenør. Thomas er utdannet eiendomsmegler og har jobbet 12 år som megler/daglig leder. De siste årene har Thomas drevet med utvikling og gjennomføring av flere boligprosjekter.

Tlf. 900 85 933
thomas@ecoco.no